ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε ο ηθοποιός Bernard Hill, ο βασιλιάς Θέοντεν από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Σύμφωνα με πληροφορίες από dnews.gr, ο ηθοποιός απο την τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών πέθανε σήμερα το πρωί. Πέθανε σε ηλικία 79 ετών ο ηθοποιός, Bernard Hill, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Ο Bernard Hill είχε υποδυθεί τον Λοχαγό Έντουαρντ Σμιθ στην βραβευμένη με Όσκαρ ταινία του 1997 και τον Βασιλιά του Ρόχαν, Θέοντεν στην τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Ο ρόλος που τον ανέδειξε ωστόσο ήταν στο τηλεοπτικό δράμα του BBC Boys from the Blackstuff, όπου υποδύθηκε τον Yosser Hughes, έναν χαρακτήρα που πάλευε. και συχνά αποτύγχανε, να αντιμετωπίσει την ανεργία στο Λίβερπουλ.

Bernard Hill, Lord of the Rings Trilogy's King Theoden Actor, Dies At 79

Bernard Hill, Star of 'Titanic' and 'Lord of the Rings,' Dies at 79 - TheWrap

Bernard Hill, actor in Lord of the Rings and Titanic, dies at 79

Lord of the Rings' star Bernard Hill criticises Amazon show

destillering Regularity Mentalt lord of the rings king theoden Skyskrapa Välde Permanent

Middle-earth: King Theoden (Bernard Hill) of Rohan, the land of the horse lords, "The Lord of the Rings." | El señor de los anillos, Trajes medievales, Tolkien

Ο Bernard Hill πέθανε νωρίς το πρωί της Κυριακής, επιβεβαίωσε ο ατζέντης του Λου Κούλσον ενώ σύντομα αναμένεται δήλωση από την οικογένειά του. Ο ηθοποιός επρόκειτο να επιστρέψει στις τηλεοπτικές παραγωγές στη δεύτερη σεζόν του The Responder, ένα δράμα του BBC με πρωταγωνιστή τον Μάρτιν Φρίμαν, το οποίο θα ξεκινήσει να προβάλλεται την Κυριακή.

Αν σου άρεσε το άρθρο μπορείς να το κάνεις like η να το κοινοποιήσεις η να μας γράψεις την γνώμη σου. Θα χαρούμε να δούμε κάτι από εσένα!

Leave a Comment