ΔΙΑΦΟΡΑ

Μητέρα έδιωξε κακήν κακώς τον νονό του γιου της επειδή του έφερε λαμπάδα από οργανισμό για καρκινοπαθή παιδιά

Ένας καλός νονός πρέπει να είναι αξιόπιστος, ώστε να μπορεί να παρέχει σταθερότητα και υποστήριξη κυρίως στο παιδί και την οικογένεια του.

Πρέπει να έχει καλοσύνη, να είναι φιλόξενος και να επιδεικνύει ενδιαφέρον για την ευημερία του παιδιού.

Στο προφίλ του στο Facebook, ο νονός ενός παιδιού μοιράστηκε την αληθινή ιστορία που ακολουθεί, σχετικά με το γεγονός ότι η μητέρα του παιδιού σχεδόν τον έριξε από τη σκάλα, καθώς είδε τη λαμπάδα που είχε πάρει για το βαφτιστήρι του.

Η Αληθινή ιστορία όπως ακριβώς δημοσιεύτηκε στο singleparent.gr και το Ρεπορτάζ της Κυριακής Χαριτάκη «Τα παρακάτω, γράφει φίλη μου στο προφίλ της στο fb και αναδημοσιεύονται αποκλειστικά στο Singleparent.gr, με την άδειά της. Ωστόσο, για την προστασία όλων των μερών, έχουν μερικώς τροποποιηθεί κάποια στοιχεία της ιστορίας. Διαβάστε το πρωτοφανές αυτό περιστατικό.

Είμαι εξοργισμένη με πήρε φίλος μου τηλέφωνο κλαίγοντας μου είπε ότι πήγε ο καημένος δώρα και λαμπάδα στο βαφτιστήρι και η μάνα μόνο που δεν τον πέταξε από τη σκάλα.

Πήγε ο νονός και πήρε μια υπέροχη λαμπάδα από οργανισμό που βοηθάει παιδιά με καρκίνο. Επιπλέον πήρε και ότι προστάζει το έθιμο μαζί και ένα ακριβό δώρο και πήγε.

Η μανούλα όμως θεώρησε ότι θα φέρει γρουσουζιά στο παιδί της η λαμπάδα που θα δώσει χαρά και θα συμβάλει στο να βοηθηθούν αυτά τα παιδάκια. Μάλιστα επί λέξη τον ρώτησε και σε επιθετικό τόνο, τι υπονοεί με αυτή του την κίνηση, για την υγεία και το μέλλον του παιδιού της. Ακολούθως τον ξέχεσε και ο νονός έφυγε κλαίγοντας οπότε και με πήρε τηλέφωνο.

Αναρωτιέμαι αυτή η μάνα, τί παράδειγμα δίνει στα παιδιά της; Πόση σκατοψυχιά και βρώμα, υπάρχει στους ανθρώπους και δη στους νέους;

Εγώ προσωπικά θα πω συγχαρητήρια σε αυτόν τον νονό. Πρώτον γιατί στηρίζει το έργο ανθρώπων που πασχίζουν για τα παιδιά και μια μέρα όταν το βαφτιστήρι του μεγαλώσει θα τον δικαιώσει και θα έχει να θυμάται ότι έχει έναν υπέροχο νονό. Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΣ!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Γαρυφαλλιά»

«Είπα στον γιο μου ότι είναι 100% φυσιολογικό που ο νονός του είναι παντρεμένος με άντρα και έχουν παιδί μαζί» Στην κάμερα της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου «Γειά σου», μίλησε ο Σταύρος Σβήγκος, το μεσημέρι της Κυριακής 7 Ιανουαρίου.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στο μέλλον της καθημερινής σειράς «Έρωτας φυγάς» όσο και στο επερχόμενο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια αλλά και την κουβέντα που είχε με τον γιο του για τον νονό του, Μιχάλη Οικονόμου και το δικό του παιδί.

Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Σβήγκος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτό που ξέραμε από πέρσι ήταν πως οι προοπτικές για τη σειρά ήταν να πάει μέχρι το καλοκαίρι. Η τηλεόραση είναι ένα πολύ ισχυρό μέσο με πολύ ισχυρά πρόσωπα που την διοικούν. Μπορεί να μην έκανε σε κάποιον το σίριαλ. Τα γυρίσματα μας ολοκληρώνονται λογικά τέλη Γενάρη με αρχές Φλεβάρη».

«Δεν θεωρώ ότι υπάρχει πρόβλημα με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την υιοθεσία παιδιών, ίσα ίσα. Αγάπη να υπάρχει. Θα έπρεπε να είναι έτοιμη η κοινωνία για αυτό» πρόσθεσε ο ηθοποιός για να σχολιάσει τότε ο δημοσιογράφος πως «ο νονός του παιδιού σου είναι ο Μιχάλης Οικονόμου και με τον σύντροφο του έχουν και το παιδί».

«Στον γιο μου φαίνεται 100% φυσιολογικό αυτό. Η μόνη του απορία ήταν «γιατί δεν έχει μαμά;». Αυτό, τίποτα άλλο. Ήταν εύκολη η κουβέντα με τον δικό μου γιο και του είπα: «Αγάπη μου, έχει μπαμπά και μπαμπά». Δεν είναι κάτι άρρωστο, τα μυαλά των ανθρώπων είναι άρρωστα. Τα μυαλά της κοινωνίας δεν το χωρούν γιατί φοβούνται. Ό,τι ξένο το φοβόμαστε».

«Θα με ενδιέφερε να σχολιάζω την πολιτική σε μια τηλεοπτική εκπομπή. Επίσης, θεωρώ ότι όλοι οι άνθρωποι πρέπει να ασχολούμαστε με την πολιτική σκηνή γιατί αυτή ορίζει τις ζωές μας» πρόσθεσε ακόμα ο Σταύρος Σβήγκος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

Αν σου άρεσε το άρθρο μπορείς να το κάνεις like η να το κοινοποιήσεις η να μας γράψεις την γνώμη σου. Θα χαρούμε να δούμε κάτι από εσένα!

Leave a Comment