ΚΟΣΜΟΣ

Εφιάλτης στη λεκάνη: Σούπερ-νοικοκυρά δείχνει ψυχεδελικό τρόπο να λάμψει η τουαλέτα – Βίντεο

Μια γυναίκα που θεωρείται γκουρού της καθαριότητας άφησε τα social media να ξύνει το κεφάλι του όταν ανέβασε ένα βίντεο με την “τρελή” μέθοδό της να καθαρίζει την τουαλέτα.Η Ντάισα Μονρόε συχνά-πυκνά ανεβάζει βίντεο στο TikTok όπου καθαρίζει διάφορα αντικείμενα του νοικοκυριού, χρησιμοποιώντας σπιτικά προϊόντα καθαρισμού.

Πρόσφατα ανέβασε ένα βίντεο που καθαρίζει την λεκάνη της τουαλέτας και κυριολεκτικά τρέλανε το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Στο βίντεο που έγινε αμέσως viral, η γυναίκα κυριολεκτικά γεμίζει τη λεκάνει με ένα μπλε υγρό και στη συνέχεια τρίβει με το βουρτσάκι κάθε εκατοστό του είδους υγιεινής. Η γυναίκα βουτάει τη βούρτσα ξανά και ξανά στο υγρό, προτού τρίψει μανιωδώς όλη τη λεκάνη από την “κορφή μέχρι τα νύχια”.

Κι ενώ το βίντεο είχε πολλά θετικά σχόλια από χρήστες του TikTok, πολλοί σχολιαστές δήλωσαν πολύ μπερδεμένοι απ’ όσα είδαν. “Τι είναι αυτό που μόλις είδα;” διερωτήθηκε κάποιος. “Μοιάζει με εφιάλτες που κάποιος έχει όταν ψήνεται στον πυρετό” σχολίασε κάποιος άλλος. “Αυτό το βίντεο μου προκαλεί τεράστιο άγχος” τόνισε κάποιος.

“Μήπως προσπαθείς να φτιάξεις χλαπάτσα εκεί μέσα ή κάτι τέτοιο” έγραψε με χιούμορ κάποιος άλλος. “Στα σίγουρα βούλωσες όλα τα υδραυλικά” προειδοποιεί κάποιος άλλος χρήστης.

Όλα τα βίντεο της Ντάισα είναι στο ίδιο στιλ. Πάντα βιντεοσκοπεί σε πρώτο πρόσωπο και η γυναίκα πάντα καθαρίζει με μια πληθώρα πολύχρωμων υγρών και “αυτοσχέδιων καθαριστικών”, ενώ ταυτόχρονα ικανοποιεί και τις παραγγελιές των ακολούθων της.

Πάντα χρησιμοποιεί ένα σωρό πολύχρωμα υλικά κι έτσι στο τέλος τα βίντεο της για την καθαριότητα καταλήγουν να γίνονται ψυχεδελικά βίντεο που κάνουν τους χρήστες να χάσουν το μυαλό τους. Όπως και να έχει τα βίντεό της συγκεντρώνουν άπειρα views, με όσους χρήστες τελικά δοκιμάσουν τις συμβουλές τους να ορκίζονται ότι έχουν τρομερά αποτελέσματα απέναντι στη βρωμιά. Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, αυτές οι πολύχρωμε αυτοσχέδιες πάστες που χρησιμοποιεί κάνουν το σπίτι κυριολεκτικά λαμπίκο, όπως επιμένουν οι φίλοι της σούπερ-νοικοκυράς, σύμφωνα με τη βρετανική Mirror. Δείτε το βίντεο:

 

@queenscleaningReply to @parkchaeyoung0034 4/4 thanks for the request 🥰🥰 #fyp #cleaningasmr #cleantok #cleaningtiktok #scrub #cleaning #asmr #cleaning

♬ original sound – Daisa Monroee

Αν σου άρεσε το άρθρο μπορείς να το κάνεις like η να το κοινοποιήσεις η να μας γράψεις την γνώμη σου. Θα χαρούμε να δούμε κάτι από εσένα!